Skip to content

Misszió - Vízió

jelen

Misszió

Olyan gluténmentes termékek készítése, amit bátran fogyaszthat bárki. Nem számít ha valamilyen érzékenységgel rendelkezel, vagy növényi étrendet folytatsz, az általunk gyártott termékek kiváló választások. Törekszünk, arra hogy a szakmai tapasztalatunkat, fiatalos lendületünket felhasználva még tökéletesebb termékeket alkossunk. Szerethető és egyedi ízű termékeket sikerült gyártani, amely tökéletesen megállja a helyét a konyhában. Célunk, hogy sokkal természetesebb és egészségesebb termékeket hozzunk létre, ezzel megkönnyítve vásárlóink mindennapjait. Az indulásnál nem akartunk kompromisszumot kötni az íz, az állag és a kinézet tekintetében. A legjobb alternatíváját akartuk megalkotni a búzaliszttel készült ételeknek, ami egyedi ízzel és sokoldalúsággal rendelkezik. Hála a csapat kreativitásának, tésztáink és lisztkeverékeink nemcsak egészségesek, széleskörűen felhasználhatók is.

2021.11.18. - Éden prémium, Mill&Folks-0151-2
2021.11.18. - Éden prémium, Mill&Folks-0063
jövő

vízió

Egy, a nemzetközi piacokon is vezető szerepet betöltő céget szeretnénk létrehozni, ahol a tradíciók megőrzése mellett az innováció, az élővilág szeretete, a családias hangulat, az átlátható alulról építkező szervezet ugyanolyan fontossággal bír. Szívügyünknek tekintjük – és ezt mindig a szemünk előtt tartjuk -, hogy termékeinkkel könnyebbé és boldogabbá tegyük vásárlóink mindennapjait. Szeretnénk a jövőben is olyan termékeket készíteni, amik trend meghatározó-, és a maguk kategóriájában egyedülálló szereplői lehetnek.

a megbízható partner

Miért dolgozz velünk?

Fiatalos és lelkes csapatunk imádja a kihívásokat, ezért mindig valami újításon ötletelünk, hogy elképesztő dolgokat hozhassunk létre. Fontos számunkra az innováció. Odafigyelünk a folyamatos technológiai fejlődésre, kulcsfontosságú számunkra, hogy a legkorszerűbb eszközöket használjuk a gyártás során. Rendszeresen teszteljük termékeinket, hogy mindig a legmagasabb minőséget vihesd haza. Erre a célra a telephelyünkön elkülönítettünk egy kutatási részleget, ahol egész nap sütünk-főzünk, tesztelünk és kóstolunk. Nagy figyelmet fordítunk az alapanyagainkra, ezért gondosan válogatjuk meg azokat. Mindig törekszünk rá, hogy a legjobb minőséget adhassuk nektek, szem előtt tartva, azt is, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkenteni tudjuk. Éppen ezért törekszünk rá, hogy a nyersanyagokat, amiket felhasználunk a lehető legközelebbi és legjobb minőségűek legyenek.