Skip to content

Gluténmentes lisztkeverékek

bake-free termékcsalád

mix it , bake it, love it!

Egyedülálló termékeket alkottunk, amelyek teljesen új megvilágításba helyezik a mentes életmódot .

A Bake-Free termékcsalád lisztjei egytől-egyig glutén-, tej-, tojás-, szója-, kukoricakeményítő-, kukoricaliszt- és rizsmentesek. Élelmi rostban gazdag, cukormentes, tápláló finomságokat lehet belőlük varázsolni, amelyek a legtöbb diétába beilleszthetőek. Olyan összetevőket tartalmaz, amit akár egy 5 éves gyermek is könnyen értelmezni tud.

20190809-056-2048pixel-1-1-1
bake-free

létrehoztuk nektek a tökéletes lisztkeverékeket, amikkel a legfinomabb pékárut, édes vagy sós süteményeket lehet sütni-főzni. Mindezt növényi és gluténmentes alapanyagokból.

Innovatív csapatunkkal követjük az aktuális trendeket, azonban igyekszünk a folyamatos megújulásra, hogy mi magunk lehessünk a trend.
Miért konyhakész lisztkeverék?
A mindennapi életben manapság elvárt a gyorsaság és praktikusság, viszont ez nem ok arra, hogy kompromisszumot kelljen kötni íz, állag és küllem tekintetében. Meggyőződésünk, hogy az egészséges táplálkozás soha nem párosulhat lemondásokkal. Miért ne ehetnénk ugyanolyan finomakat-egészséges változatban?

mint az eredeti

valóban ilyen finom? igen

A gluténvázat egy mindenmentes változatban reprodukálni kemény feladat elé állította a kutatás-fejlesztés csapatot. Végül azonban sikerült megalkotni a Bake-Free termékcsaládot, ami nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot és képes imitálni a búzaliszt tulajdonságait.

20190710-11-518-2048pixel-1
univerzális

mentesen egyszerű

Próbáltuk úgy megalkotni a termékeket, hogy egyfajta lisztkeverékből többféle ételt is el lehessen készíteni, így sokkal praktikusabbak. Ezért is dolgozunk nap, mint nap a kutató konyhánkban, hogy ugyanabból a lisztkeverékből minél több recept születhessen.  

A legjobb ezekben a lisztekben, hogy szinte elronthatatlanok, így senkinek sem lesz kudarcélménye. Nem mellesleg adott a lehetőség, hogy egyéni elképzelés szerint lehessen sütni-főzni, kiélvezve a növényi alapú életmód adta lehetőségeit. 

Konyhakész lisztkeverékeink a lehető legtöbb allergéntől mentesek, a belőlük készült finomságokat percek alatt elkészítheted. Hiszünk benne, hogy ezekkel a termékekkel alternatívát tudunk nyújtani mindazoknak, akiknek speciális étrendet kell folytatniuk vagy csupán egészséges és tápanyagdús ételeket kívánnak fogyasztani.

20190710-11-497-2048pixel-1